Mobiele surveillance

Er is steeds meer sprake van criminaliteit. Het is dan een prettig idee als er iemand een oogje in het zeil kan houden. Daarom kunt u overwegen om een beveiligingsdienst in te huren. Wij leveren mobiele surveillance, zodat eventueel onraad al in een vroeg stadium kan worden gesignaleerd. Tijdens de mobiele surveillance wordt uw locatie gecontroleerd op de volgende punten:

  • niet afgesloten hekwerken/poorten
  • niet afgesloten ramen en deuren
  • afwijkende ingeschakelde verlichting
  • afwijkende situaties m.b.t. de locatie (anders dan deze aan getroffen zou moet worden)
  • controle op bevoegde en onbevoegde personen

Wij voeren de controles op verschillende tijden uit, en waarschuwen bij een calamiteit meteen de desbetreffende contactpersoon.

Alarmopvolging

Bij een alarmopvolging gaat de surveillant zo spoedig mogelijk ter plaatse, rekening houdend met de wettelijk toegestane snelheid en verkeersregels. Bij aankomst zal de surveillant altijd eerst een buiteninspectie uitvoeren, op eventuele braaksporen of schade. Daarna word het alarmsysteem gecontroleerd op de oorzaak van het alarm. Is het een loos alarm, dan zal onze surveillant de installatie resetten. Wij zullen onze bevindingen aan u rapporteren via (digitale) rapportage.

In geval van een daadwerkelijke inbraak zal de surveillant de politie en het door u opgegeven waarschuwadres in kennis stellen. Samen met het waarschuwadres word de te volgen acties afgestemd, zoals het laten dichten door een glaszetter of aannemer.

Offerte aanvragen